Loader

Otros relatos

Vigila el forat!

Em dic Marc, estudiant de matemàtiques, cabell curt i fosc, prim, imberbe, baixet i extremadament fogós.

 

El currículum sexual que porto a la motxilla, amb els meus estrenats vint-i-un anys, és de categoria PRO:

 

Saunes, cruising a la platja, banys de centres comercials, steam room de gimnasos, mamades exprés de deu minuts amb veïns del barri, sex shops …. He fet de tot, he provat de tot, i, mentre arriba el llunyà moment d’assentar el meu cap a la polla de la meva futura parella, Barcelona és el meu buffet de sexe fàcil que tinc a la meva disposició 24 hores al dia i set dies a la setmana.

 

Sempre vacilava que ja res em podía soprendre però ,paradójicament, cada dia era una nova aventura on buscar noves sensacions i apretar cada cop més la rosca per ser més puta, però , últimament, havia perdut l’esperança, estava tan curtit, tan explotat…

 

Tot va canviar un migdia de novembre després de sortir de la Universitat, on a arran d’un atac de feromones vaig fer Gran Via avall direcció plaça Espanya girant-me de forma irracional i instintiva cap al carrer Calàbria, cap al meu local favorit, arribant a Boyberry.

 

Aquell dia l’entrada estava en obres,la vorera era un gran forat d’uns quants metres que deixava entreveure fang i tubs descol·locats i, passant per una passarel·la de fusta tot sortejant bastides vaig començar el periple d’arribar a la porta.

 

Havia entrat desenes de cops però sempre el cor anava a mil per hora quan estic a punt d’accedir i estava tan nerviós que vaig perdre l’equilibri tot xocant amb una traïdora biga de ferro col·locada enmig del camí.

 

Tot seguit s’escoltà una veu masculina,forta i amb to autoritari que em començà a escridassar.

 

Venia del forat de sota, era un dels paletes, un home que tindria quaranta i pocs anys, armilla reflectant, corpulent però no gras, amb unes cames musculades amagades per  uns texans gastats i una samarreta blanca, tacada de fang i que deixava entreveure uns voluminosos pectorals.

 

Vés amb compte “tete” que m’ha costat la vida posar la passarel·la perquè ara caiguis i la liem! Vigila el forat!

 

Després d’aquella última advertència, no s`em va ocórrer res més que llançar-li la perla de dir-li que si, que “vigilaria el forat” i tant ell com ens vam quedar un somriure trapeller  tot trobant per part meva un doble sentit a aquella advertència.

 

Hauria pensat el mateix? “Vigila el forat!” Això seria un misteri però de moment tocava entrar!

 

Em vaig endinsar per enèsima vegada a aquell local i val a dir que aquell dia no hi havia molta gent.

 

Havia agafat el costum d’anar fora de les hores més concorregudes, pura estratègia,

 

Així garantia que l’objectiu que trobés anés per mi, per eliminació, per oferta i -perquè no dir-ho -per la meva joventut, físic i bellesa ( modèstia baixa’t que ara pujo!)

 

Així i tot aquell dia no estava la sort del meu costat, eren les 14:00 de la tarda i només havien tres “interins” que no m’agradaven el més mínim.

 

Em quedava l’opció de sortejar les cabines per veure quina tenia la millor pel·lícula porno i així poder amortitzar els diners de l’entrada tot fent-me una bona palla i,entre cerca i cerca, mentre sortia d’una d’elles m`adono que a l’entrada es trobaven dos homes parlant amistosament amb el noi que venia les entrades, semblava que es coneixien.

 

Vaig distingir primer un d’aquests senyors, era un home assidu del dark room, un tio de cinquanta anys que li sobraven uns quants quilos però se li podia perdonar perquè estava fort i dur, amb camisa fina i pantalons elegants.

 

L’altre senyor era el paleta d’abans! Això sí que era innovador! Estava com fent un recapitulatori de com anava la feina als altres dos i semblava que era amic d’ambos.

 

També semblava que el senyor de la camisa li estava explicant que hi havia dintre de les cortines i pel que es notava per les preguntes que li feia es mostrava ben interessat.

 

Es van assabentar que els estava mirant i el paleta em va mirar fixament i descaradament mentre em llençava un cínic somriure.

 

L’altre senyor, que ja em tenia vist d’altres dies, també em mirava intimidant mentre xiuxiuejava a l’orella de l’altre, com si estiguessin parlant de mi.

 

En aquest moment em sentia molt violentat, inclús sentia una mica de por veient com era el focus d’atenció d’aquests dos homenots que em podien destrossar, i,aquest sentiment, va augmentar  paulatinament quan van entrar i es van dirigir cap a mi.

 

Quan van arribar al meu costat, conversant entre ells, i, sense dirigir-se a mi en cap moment, el senyor de la camisa li va dir al paleta:

 

Mira, aquesta, és molt puta, la veig molt per aquí, mira quin culet que té – tot agafant-me per les natges i començant-les a magrejar descaradament – Mira, mira! Toca!

 

El paleta, amb el pit enlairat com un pollastre,aire vacilant i mirada de pòquer, em va començar a tocar el cul com si estigués passant un control de qualitat.

 

Si – va dir- un cul així és el que estic buscant, és prim i rodó, és petable.

 

Ambdós després de dir que era petable es van posar a riure, em van fotre una clatellada i em van agafar cadascun d’un braç tot portant-me a la primera cabina que es trobava després de creuar les cortines negres, la que tenia butaca.

 

Van tancar la cabina i el senyor de la camisa va espetar:

 

Pobre nen – sense parar de riure- tio! Que té el cul molt petit el rebentaràs per dintre!

 

En aquell moment el senyor de la camisa em va baixar d’una sola estirada tant els pantalons com els calçotets deixant el meu cul al descobert i es van començar a tocar-se, a tocar-me i a comentar com de rodó, depilat i esculpit tenia el meu cul.

 

Jo estava mut i un xic espantat però a la vegada estava calent i la meva polla palpitava tan fort com si es tractés del cor, xorrejant tal quantitat de líquid preseminal que vaig deixar eixugat tota la part davantera dels meus slips i allà estaven aquests dos senyors, aquelles quatre mans magrejant-me el cul desesperadament.

 

El senyor de la camisa es va baixar el pantalons deixant al descobert la seva titola mentre es va començar a fotre’s una palla i no em deixava de tocar viciosament el meu petit cul.

 

Mentre te’l folles jo el magrejaré! Mira quin forat què petit, jajaja i no te pèl! – li va dir al paleta- Mira, prova-li la boca – mentre m’ajupia posant la meva cara tocant el paquet del paleta.

 

El paleta en mirava fixament, semblava que em volia assassinar amb la mirada.

 

-Eh! Menja-te-la! – em va dir el senyor de la camisa.

 

I jo, tot obedient, vaig començar a obrir tímidament la boca mentre mesurava amb els llavis el nardo del paleta, una tranca encara endinsada en els seus apretats i humits texans i, mentre estava calculant amb la mandíbula la gran amplada de la seva titola, vaig notar com sigil·losament ell va obrir la sivella d’acer del seu cinturó i s’anava traient un a un els botons tot fent descobrint finalment un monumental tronc que xocava i ocupava tota la meva cara.

 

-Que se la mengis tio! A la boca, vinga! Estàs empanat o qué? – va dir l’altre senyor mentre em continuava magrejant  el cul i masturbant-se.

 

Em sentia un esclau sexual, el cor i la polla em palpitaven a mil, tenia molta por, era un puto objecte en aquell moment però volia seguir.

 

Vaig treure-li el calçotets i les vistes no podien ser més meravelloses:

 

El nardo, ja despert i a noranta graus, va sorgir com “l’ave fènix” amb una amplitud descomunal, depilada, carnosa, imponent i gran, molt gran, tan gran que me la volia fotre a la boca i havia de fer contorsionisme amb la mandíbula per a què pugues cabre.

 

Ja entrada a la gola encara no m’entrava la meitat, i,l’altre senyor,en pro de col·laborar, anava agafant-me pel cabell empentant cap a dintre tot donant-li igual que fes el conat de voler-me -la treure per ofegament, i, al final, tot aquest monstre va arribar a la tràquea.

 

Mentres un m’agafava dels cabells jo, bestialment empalat, estava mirant al paleta, amb els ulls vermells i llagrimosos mentre ell em tornava la mirada fent un gest d’aprovació,

 

Com dient que estava fent molt bé de puta, i em sentia orgullós, complaent.

 

I continuava fent-me el treball amb la seva titola, tancant els ulls de plaer de tant en tant i mentre follava de la forma més hardcore possible la meva petita boca.

 

Passaren uns minuts i el tio de la camisa de nou amb la batuta redirigí l’escena:

 

Puteta! – tot agafant-me dels braços i llençant-me com un sac de patates a la butaca- aquí quieta i ben calladeta! Vinga follate’l que vull veure com l’obres -li digué al paleta.

 

No hi ha lubricant! – Comenten mentre em posen violentament a la boca uns calçotets per a què no pugui cridar- Què fem?

 

Acte seguit improvisen el problema agafant sabó d’una ampolla de neteja que havia quedat a la cabina, i , mentre em treuen tota la roba,tot deixant-me completament despullat, em comencen a xorrejar tot el cos de cap a peus amb aquell líquid fins que vaig acabar tant xorrejat que fins i tot treia espuma.

 

Després directament em van posar l’ampolla de sabó dintre dels voltants del forat del cul fins que va quedar una cascada de sabó taronja que baixava en forma de corrent fins a l’escrot.

 

Es col·loquen un davant i l’altre darrer meu, es despullen, el paleta comença fer resbalar la seva descomunal polla dintre de la raja, improvisant una cubana .

 

Per fi puc veure els seus pectorals ben treballats i el seu tors dur com una pedra, em somriu maliciosament i de mentre l’altre tio m’está xocant contínuament la seva titola a la meva cara , ella en aquell moment era l’espectador.

 

I arriba un moment que el paleta es cansa de ximpleries, vol anar per feina, s’estira sobre meu, ja no somriu, està seriós, arriba a la meva nuca i hem xiuxiueja:

 

-El que avisa no és traïdor, ara et taladraré ben fort i escolta’m bé ! No frenaré, em suda la polla que et faci mal així que si has de relaxar el forat del cul fes-ho ara – em diu- agafa-li dels braços que no es mogui! – li diu a l’altre tio.

 

Tot seguit em quedo immobilitzat de braços, d’esquena, amb el cul en pompa i en estat de pànic esperant el moment de la clavada.

 

L’estocada va arribar, ràpida, forta, plena de dolor, tant que em marejava, em coïa a carn viva, em removia les entranyes, xocava amb la pròstata fortament , treia del tot i tornava a entrar i treia de nou i continuava rebentant salvatgement.

 

Les seves sorolloses envestides, els sons secs quan xocaven els seus ous de toro amb les meves natges, els seus gemecs de plaer i els meus crits de dolor van provocar un terratrèmol que va trencar la butaca, va fer retombar les parets de la cabina i van paralitzar tot el local. Clients, recepcionistes, tothom estava mirant el panorama des de la porta de la cabina que estava mig oberta.

 

I, l’amic del paleta, mut, bocabadat, flipant en colors mentre es masturbava amb una agitació sublim.

 

Van ser cinc minuts de terratrèmol, de rebentada forta triturada però passats uns minuts es va esvair el dolor, dintre meu ja no feia mal, és més, volia més, pressionava amb totes les meves forces les parets de cul per sentir-la més, perquè li fregués més, gaudís més.

 

I en un moment que em va tocar els mugrons tot dient-me a l’orella que s’anava a escórrer ,no vaig poder més i vaig explotar, sense tocar-me, sense controlar-me.

 

Ell, darrere, fent les últimes embranzides que donaven pas al xorro final, em treu ràpidament la polla del cul, s’allibera de la goma, es posa dret , m’agafa de cabell i ben baixet i extasiat m’espeta:

 

Em corro tio! Obre la boca!

 

En aquell moment l’altre tio ja no va aguantar més i entre forts gemecs es va córrer empastifant-nos a tots dos sense cap avís.

 

I, següentment, tot tacat amb la corrida de l’altre, de peus i mentre se l’estic mamant s’escorre també el paleta:

 

Quatre xorros a pressió de llet calenta entren dintre la meva boca esbandint-se per tota la part interior i exterior de la mandíbula i un xorro de gràcia que m’acaba de empastifar tota la cara.

 

I així va acabar la primera presa de contacte del paleta amb el local.

 

Ha estat genial tio, tenies raó que aquesta ninyata era molt submisa i molt puta, quina meravella de cul – li diu el paleta al seu amic mentre es netejaven i vestien – Guaita’l quin quadro! Jajajaja

 

Es van vestir i vam xerrar de les seves coses i de mentre jo estava agenollat, amb tota la cara plena de llet, sense atrevir-me a vestir-me de moment i fent esforços amb els glutis per poder tancar un forat que no quedava en el seu estat original ni de conya.

 

Al final es van anar, encara tremolava de plaer, per fi, després de tant, de temps un polvàs de película.

 

I, quan vaig a buscar paper per treure’m les corregudes de la cara, toquen la porta, no sé qui és perquè vaig a cegues amb tota la lefa penjant, i s’escolta:

 

Tete! Ja t’havia advertit: Vigila el forat

 

Ara sabia que era el que volia dir!

Volver al concurso 2020