Loader

Otros relatos

Quin inici de vacances!

Comença l’estiu. Comencen les meves vacances. Em presento, em dic Pau, tinc vint-i-nou anys i sóc metge de l’Hospital Clínic. Per fi està més estable el maleït virus i comencem per torns a tenir alguns dies de descans.
Necessito desconnectar, i dit sigui de pas descarregar tensions, que porto no sé quan ja, sense una olor de mascle a sobre meu. I quin millor lloc que anar a Boyberry. L’Espai per excel·lència de les infinituds d’olors de mascle barrejades amb una intensa testosterona que em torna boig.
Una hora després ja hi sóc dins. Em limito a voltar per la sala, encerclant totes les cabines. Algú m’està mirant. Un noi d’uns vint anys amb uns texans que se li marca tot el paquet. Uf i quin paquet! I una samarreta que se li marca tot el seu esculpit cos. S’acosta a mi i amb una picada d’ull em diu:
-Hola em dic Oriol, m’acompanyes? Et vull ensenyar una cosa.
-Oi tant,vinc-contesto
Sorprès, el decideixo seguir i em porta a una cabina.
-Què em volies ensenyar?-li pregunto
L’Oriol es baixa la cremallera i treu la seva trempada polla. Mínim 20 centímetres!
Em vaig ajupir per tocar aquella meravella i no vaig trigar ni vint segons. Me la vaig posar a la boca. Vaig començar a mamar suau i a mesura que augmenten els seus gemecs, anava més i més ràpid. Amb més intensitat. Em vaig aixecar i vaig menjar-li la boca… Uf quin morreig ens vam donar!
En aquest moment L’Oriol es va ajupir davant meu, va treure la meva polla i la va introduir a la seva boca. No podia estar més calent!
Estava a punt de córrer però vaig poder aguantar. Tanta tensió acumulada, havia d’allargar aquest moment.
Tenia la polla tan dura que podia trencar nous. En aquest precís moment l’Oriol, ja tot despullat, es posa de quatre potes i amb el seu culàs em folla la polla, uff quin ritme! Estava molt excitat! Em follava cada cop més fort i jo li responia amb les mateixes embranzides! Estàvem super connectats! Estàvem tots dos a punt de córrer però l’Oriol em diu que el segueixi. Ens vam vestir, vam anar cap al pis d’abaix, vam pujar al llit  i ens vam tornar a treure la roba.
L’Oriol no s’ho va pensar dos cops, em va estirar al matalàs i es va asseure sobre mi cavalcant sobre la meva polla com ningú ho havia fet abans. Cada cop amb més vivesa. Teníem públic al voltant i mans que ens tocàven, però nosaltres a lo nostre.
-Em corro-Vaig dir.
L’Oriol va aixecar-se i desplaçar-se cap a les meves cuixes, va sostenir la meva polla amb la boca. El moment cúspide va arribar. Ohhhh!- Vaig deixar anar una quantitat de llet increïble dintre dels seus llavis i ell moria de gust. Seguidament es va aixecar i em va ficar la polla a la boca follant-me la sense parar fins que aaaah!!! Va deixar anar la seva lletada! Que dolça que estava! Quin plaer més absolut!
Ens vam menjar les boques com a punt final d’aquest moment i ens vam vestir.
Quin bon inici de vacances!

Volver al concurso 2020