Loader

Finalista

La màgia de la filosofía

Eren la 1 del migdia, feia una calor insuportable dins de l’aula, no només per què estàvem ja a finals de Maig i estàvem de ple en un anticicló, sinó que a més l’aula li donava el sol gairebé tot el dia, i val a dir que jo estava al costat de la finestra, però a més a més el que em propiciava més calor era ell: el professor.
Estàvem a classe de filosofia repassant els diversos filòsofs de tot el curs, ja que estàvem a les portes de la selectivitat. En aquell mateix moment estàvem comentant Descartes amb la seva visió de posar absolutament tot en dubte, ja que aquest bàsic principi és una certesa de la nostra existència.
A mi m’encantava la filosofia i amb aquest atractiu professor a qui no li hagués agradat?
Avui anava més atractiu que mai. Amb una camisa blanca marcant uns pectorals i braços d’allò més treballats, amb uns pantalons texans que si l’hi marcava un cul perfecte i s’hi entreveia en el moment que es giraba un bon “paquetó”.
Tenia 29 anys, totes les ties fantasiejaven amb ell i corren rumors de què alguna professora del claustre no ha pogut resistir i ha caigut rendida als seus peus.
Acabem les classes i ja era hora de tornar a casa.
Després de dinar i descansar una bona estona em poso a estudiar filosofia per preparar l’examen però de sobte em vénen pensaments impurs al cap, pensant en ell, com si estigués allà menjantmela per sota del meu escriptori mentre repasso els seus apunts.
-Uf, estic molt calent-vaig pensar.
Estava clar que algú havia de fer. No em podia quedar així.
Així que vaig decidir anar a Boyberry, que casualment era la festa jove, estava molt calent i necessitava desfogar-me.
Així em desestresso una mica de tant estudiar -vaig pensar.
Eres les 18 de la tarda quan em decideixo a entrar. El local estava ple de nois. Hi havia tios de tot tipus: joves primets, madurs, ossos, i joves més forts. Hi havia gent bastant maca però de sobte entra ell: El meu professor de filosofia.
No sabia on ficar-me,
-Quina vergonya! – vaig pensar
Però després vaig pensar: “vergonya de què, si ell també està aquí, estem en la mateixa situació”.
Ell encara no m’ha vist, ja que està caminant pel passadís de la dreta, quan giri a l’esquerra serà llavors quan em veurà. No passen ni deu segons que en Joan, el professor, gira cap a l’esquerra i buuum!
Em veu.
Encreuament de mirades, silenci sepulcral de tres segons i tot seguit el somric:
-Hola Joan, Quina casualitat, no t’esperava veure mai a la vida aquí.
Ja que pensava que era un hetero màxim i no l’hi feia amb un tio i molt menys aquí.

-Doncs ja veus, com hem comentat a classe aquest matí, hem de posar tot en dubte com feia Descartes.
Ens vam riure i vam començar a xerrar dels nostres gustos.
-Sincerament a tu tampoc t’esperava aquí, pensava que erets hetero també.
-Doncs ja saps el que diu Descartes-li vaig respondre guinyant-li l’ull, i vam tornar a riure.
Havien passar deu minuts i ja estàvem la mar de còmodes. De sobte em diu.
-Et puc confiar un secret?
-Clar que sí profe -li responc
-Tu a mi em moles.
Com?- li responc bocabadat.
-Si, sincerament des de el primer dia. M’agrada la teva cara, el teu cos fornit, els braços, els pits, tot tio i cada vegada que et veig pels passadissos amb la teva colla uf m’entren unes ganes infinites de passar una nit boja amb tu que ni t’imagines.
No m’ho hagués imaginat mai profe -vaig comentar sobrexitat.
Ara et comentaré el meu secret:
Jo avui estic aquí per culpa teva, tu també em moles des de el primer dia que et vaig veure i avui a classe m’has donat un morbo que no és normal i he pensat molt amb tu però et veia com un amor platònic o un rollo impossible d’aconseguir.
Em promets que el que passi a Boyberry es queda a Boyberry?- Em va preguntar ell
-Per descomptat Joan, amb mi pots confiar, no pateixis.
Joan s’embala a la meva boca i comencem a morrejar-nos.
Prosseguim acariciant-nos la cara, estàvem molt fogossos, i el començo a tocar per tot el cos. Vaig baixant de les seves amples espatlles per tot els braços acariciant els seus bíceps i tríceps, segueixo baixant, tocant el seu pit i baixant pel seu abdomen notant una meravellosa tableta de xocolata.
Ell està fent el mateix, comença a tocar-me per tot arreu i en el punt més calent el porto a una cabina per estar més íntims.
Ens traiem la samarreta i ens seguim escalfant i tocant de dalt a baix.
De sobte Joan s’agenolla i em descorda el cinturó baixant-me els pantalons i traient-me la polla, comença a masturbar-me i no es pot resistir així que comença a llepar el cap de la meva eina de manera molt sensual, immediatament obre la seva boca i comença a empasar tota l’arma, a succionar com un nadó sedient a la recerca de llet maternal.
Comença a fer la mamada amb la qual tant havia somiat. Ho fa de manera formidable. De sobte nota que la meva respiració és molt profunda i s’aixeca cap la meva boca fins fussionar-les
Ens morrejem com si no hi hagués un demà, no volem perdre ni un segon.
-M’encantes Aristòtil- l’hi susurru a l’orella
-I tu a mi deixeble sexy- em respon
Ets el meu professor favorit, ets el meu filòsof.
De seguida m’agenollo jo i li baixo els pantalons traient el seu pollot dur i calent i començo a posar-me’l a la boca i a mamar al ritme de la música que sonava a Boyberry en aquell moment. Estàvem molt calents així que vaig girar i li vaig donar el meu cul esperant la seva reacció. La reacció va ser immediata, en dos segons vaig sentir tota la seva polla dins meu follant-me com mai ningú m’ho havia fet abans i jo acompanyava el moviment follant-me el seu “rabo”. El volia tot dins meu.
-Sí, filosof, segueix!, no pa
ris- vaig exclamar
-Ahh si, ahh- quant temps desitjant això-va replicar
-El mateix dic-vaig contestar.
Estàvem la mar de calents, així que ara ell va ser qui per sorpresa meva va fer mitja volta amb el cul en pompa. Estava més calent que un forn de llenya així que en dos segons ja li estava menjant aquell culás i tot seguit empotrantme’l, volia entrar dins seu profundament.
Oh, sii, ahhh- va gemir
Vam estar gaudint de plaer com dos nens de col·legi, com el que som vaja…
Estàvem en el moment més càlid de la tarda i volíem correr així que ens vam estirar a terra i vam fer un seixanta-nou masturbant les nostres polles
-Ohhh, siii, ahh, ahh, segueix-, vam exclamar
Finalment va arribar el moment de la pluja blanca, la polla del profe a la meva boca va desprendre una explosió de llet que va entrar de ple a la boca i al mateix temps va notar ell la meva explosió de llet calenta que amb un somriure de nen bo va empassar.
Ha estat el millor polvo que he tingut-em va dir el profe
-El mateix et dic profe, et tenia moltes ganes i avui he complert un somni amb tu.

-A partir d’ara aquest serà el nostre secret, el que ha passat avui només ho farem aquí i ningú més ho sabrà- Em va dir
-Genial-vaig contestar-él que passa a Boyberry es queda a Boyberry, i aquí a la festa jove quedarà emmarcada aquesta gran tarda i cada festa jove podem venir a commemorar.
Em sembla perfecte – em va dir ell -aquest serà el nostre dia i tot el que passi a Boyberry aquí es quedarà.

Volver al concurso 2017