Loader

Finalista

L’ INFILTRAT(DA)

Últim dimarts de cada mes. Dimarts jove i festa amb cava a Boyberry. Ha passat ja tot l’hivern, però des de final d’estiu-tardor que l’Aina, la xicota de l’Òscar, ha observat, ja de manera definitiva, del tot fefaent, que és impossible fer plans amb el seu xicot cada darrer dimarts de cada mes. I havia de saber per què. Aquell darrer dimarts, ja ben encetada la primavera a la ciutat, es va conjurar per esbrinar-ho tot ordint una senzilla estratègia: seguiria el seu xicot.

L’Òscar i l’Aina fa set anys que estan junts, i s’estimen molt… per bé que, pel que sembla, no estan passant la seva millor temporada i la ciutat…està plena de “temptacions” i “llocs molt curiosos”.

Són les quatre de la tarda, últim dimarts del mes d’abril. L’Òscar torna a casa com cada dia, es retroba amb l’Aina per dinar, tard, i s’estiren una estoneta per descansar. L’Aina no para de donar voltes al llit…(durant la conversa del dinar ja ha defugit, de nou, de parlar d’alguns plans per gaudir del vespre junts a la ciutat)ja no les té totes i tan sols resta encuriosida i resignada per escoltar quina excusa s’empescarà el seu xicot aquest cop, aquest darrer dimarts, per tornar a escampar la boira…

Mitja hora després, l’Òscar s’aixeca del llit, es dutxa, es perfuma i es posa guapot. “Per anar a on?”, pensa l’Aina.

-He quedat per fer unes birres amb uns amics, uns ex compis de pis noruecs que vaig tenir quan jugava a vòlei…estan de pas, visita llampec i m’han avisat a última hora. Però tornaré per sopar carinyo -l’Òscar, nerviós, abans de marxar.

Cop de porta i el cap de l’Aina esclata. D’una revolada, però sigil·losa, surt al balcó per guaitar cap a on va, en quina direcció, i acuitada, com ja estava vestida, baixa al carrer i comença a seguir-lo poc a poc per evitar ser descoberta i sense perdre’l de vista en cap moment. La passejada transcorre fent ziga-zaga i baixant pel traçat ortogonal dels carrers de l’Esquerra de l’Eixample fins que arriba a l’alçada de la parada de metro del carrer Rocafort, quan l’Òscar gira a la dreta i baixa uns pocs metres pel carrer Calàbria, per entrar a un local amb la façana de color verd anomenat Boyberry, un lloc i un nom totalment desconeguts per a ella, però només per uns instants. Internet i el seu smartphone (superats uns minuts de xoc i de cert desconcert) la van posar al dia ràpidament. Sabia, ara sí, finalment, on havia entrat el seu xicot, de sobte coneixia el lloc que l’Òscar freqüentava periòdicament aquells últims dimarts de mes. I va resoldre, palplantada allà al xamfrà de Calàbria amb Gran Via, que hi prendria partit, tot i que per fer-ho necessitava un canvi de look “express”. Sortosament, son germà vivia bastant a la vora, al barri de Sant Antoni. El va telefonar mentre ja feia via cap a casa seva, i va tenir sort: son germà estava a casa i, allà, es podria tallar els cabells ben curtets, com els d’ell, amb la seva màquina fabulosa de perruqueria a casa, vestir-se amb la seva roba, posar-se uns sostenidors push-down (que compraria fent camí, en un basar dels abundants del barri), i acudir, finalment, a la festa jove de Boyberry (orientada per al públic de sexe masculí), amb una nova identitat: en Tomàs, tal i com hi constava al DNI que son germà li acabaria deixant, estupefacte.

L’estratègia va funcionar i va poder accedir al local… “Estic al·lucinada, o més ben dit al·lucinaT ara mateix amb les pintes que porto, entre transgènere i carnavalera…he tingut poc temps per currar-me la transformació però ja sóc aquí, ara sóc en Tomàs i començo a recórrer tot el passadís travessant totes les cabines. No puc parar de voltar, no veig l’Òscar enlloc, veig un noi jove que és follat per un home madur en una cabina amb la porta oberta i uns quants al costat s’ho miren, escolto gemecs provinents d’una altra cabina amb uns crits de plaer fregant l’èxtasi, l’olor a testosterona i a sexe és creixent, invaeix quasi tot el local, però no trobo al meu xicot”. En Tomàs segueix voltant i agafa un gotet de cava que amablement li ofereix un cambrer del local. Fa un parell de xarrupades i decideix seguir explorant el lloc, tot fent un esforç per no cridar massa l’atenció (encara desconfia una mica del seu nou look, i està una mica nerviosa…) i per mantenir el morbo i la naturalitat de l’espai. La ruta exploratòria segueix amb fruïció -i més cava- cap al pis del subsòl, més fosc, confús i laberíntic, on escolta gemecs de més forta intensitat. Recorre la planta observant les cabines, magrejant una mica, per dissimular però també per intentar reconèixer al seu xicot amb el tacte…fins que es troba amb una bona colla d’homes i nois en una sala al voltant d’un llit enorme on s’esdevenia tot un espectacle…amb el seu xicot com un dels protagonistes. “L’Òscar…poc m’ho pensava pas, que et trobaria en aquest indret i, encara menys, penetrat per dos nois alhora, una enculada doble…reconec que estic molt però que molt indignada i corpresa però molt i molt calenta alhora, tot veient aquesta situació que mai m’hagués imaginat…per això cada últim dimarts de cada mes ve amb aquesta olor tant forta el meu xicot i amb cara una mica xispi, com d’haver begut més del compte…ara m’ho explico tot.”

L’Aina -Tomàs- no perd el temps, es refà ràpid i s’endinsa entre la gentada, per pujar al llit a jugar també. “Sincerament em dona molt de morbo la situació que l’Òscar no em reconegui….començo a tocar el cul del noi morè i fort que està a sobre i començo a besar-li el coll, i ell sense deixar de follar al meu xicot em torna els petons fins arribar a la meva boca. Aquest noi amb barbeta, ben fornit i molt guapo treu el rabo del cul del meu marit i em diu- ara tu.
I dic no, no encara, i començo a menjar-li la polla sabent que ha estat tot just dins del cul del meu Òscar, començo a menjar com si no hi hagués un demà i ell mor de plaer, no para de gemegar…menjo des del cap fins al tronc, primerament molt suau i després ja agafant velocitat i bon ritme, notant pels seus gemecs que va estar apunt d’escórrer-se tres cops..així que quan ho percebia, m’aturava per allargar-ho…Després li xiuxiuejo -anem a menjar cul tots dos, i comencem a menjar-vorejar amb la llengua el cul del meu xicot, que està sent follat per l’altre anònim que esta a sota, mare meva com cavalga el meu marit. El noi de la barbeta i jo li mengem el cul a l’Òscar, ell sense saber que qui li està menjant el cul sóc realment jo, la seva xicota, que surt amb ell des de fa set anys…”

En aqueix instant era només és un “detall inadvertit” per a ell. Mengen i mengen el seu cul i fins i tot el tronc de la titola de l’altre individu, que noten com llisca alternativament, dins i fora, en les seves boques assedegades. El galifardeu de la barbeta que té pinta de crossfitter menja el cul a l’Òscar i en Tomàs la titola de l’altre noi. “No té mal gust l’Òscar pel que veig…aquest altre xicot també està fort i és guapot, i ara anem canviant, ara em menjo el cul del meu xicot i el crossfitter el pollot d’aquest altre morenasso..uff estem molt i molt calents tots quatre, i jo la primera, així que decideixo besar el guapot morenasso que immediatament em dóna per menjar titola, tot just fa el mateix el crossfiter, comença a donar-me per menjar i jo succionant-los amb avidesa…fins que s’hi afegeix l’Òscar…mmm quines tres delícies m’estic cruspint aquest vespre…al final he fet un bon plan”.

“Vaig alternant una polla amb l’altra, i quan veig que un està a punt d’escórrer-se vaig cap a un altre dels tres….estem envoltats de molta gent, sobre el llit estem fent un espectacle insòlit, però no passa res. Prenc la iniciativa i em poso a quatre potes perquè em penetrin, sempre vigilant que no em vegin del tot ni em toquin massa… Comença a follar-me l’Òscar, com cap altre cop ho havia fet, molt i molt fort…ufff intento no gemegar però el plaer és absolut, i li succeeix el guapot morenasso,és el seu torn, i fica el seu membre dur com una pedra ben cap endins del meu culet envestint sense descans, gairebé fins buidar-ho tot, però també es reserva…Totalment extasiat(da) encara rebo la visita del crossifitter…el plaer és immens, sublim”.

“Tots tres estan molt calents així que em decideixo a estirar-los al llit -encara domino bastant la situació, per bé que estic gairebé exhaust(a)- i fer-los una bona mamada a cadascun fins notar i assaborir l’orgasme de l’explosió, tota la lleterada, primer un, després un altre i després l’altre, menjo primer al crossfitter, un gran pollot, gros i duríssim, com per trencar ametlles, i pam! una gran lletada a la meva boca, tot seguit el guapot morenasso, una bona traca més primeta però més llarga encara…explosió blanca i abundant, i finalment la de l’Òscar, 23 centímetres a la meva boca i una gran sortida de llet….els tres es van incorporant i ja asseguts ens petonegem tots quatre mentre els sorprenc i els passo tota la lletada de tots tres que conservava a la boca, fent un enorme esforç per no empassar-me ni una gota, per repartir-la entre tots quatre, així que dit i fet ens fem la gran morrejada passant-nos la llet d’una boca a l’altre i menjant-nos els llavis com amb foc i flama”.

“Més recuperats, anem al bany per rentar-nos…Però m’afanyo a acomiadar-me. Cinc minuts després ja estic sortint del local i enfilant, satisfeta i orgullosa d’haver fet i viscut l’experiència, i delerosa per retrobar-me amb el meu xicot per sopar…li agradarà el meu nou pentinat?”.

Volver al concurso 2018