Loader

Finalista

Explosió de testosterona!

Estic al gimnàs, tot just acabo de finalitzar la rutina d’avui i em disposo a anar a la dutxa,m avui tenia pensat acudir a Boyberry.
Davant meu s’està canviant un noi guapíssim amb un cos descomunal, uns braços, un pit i un six pack dignes d’una obra d’art.
Em començo a escalfar així que entro a la dutxa de seguida per refrescar-me el meu cos ple de suor i testosterona, fruit de l’entrenament però també d’aquesta escalfor que m’ha transmès aquest Adonis.
Surto de la dutxa i veig que noi ja no hi és, ja ha marxat. Així que decideixo fer marxa cap a Boyberry a saciar aquesta tensió sexual no resolta.
Entro, pago l’entrada de 2€€, ja que tinc 25 anys i em disposo a fer cerca i captura per trobar la millor pressa.
Com una fera amb ànsies de sexe començo a caminar, de sobte en el sofà el trobo a ell. El noi que acabava de veure al gimnàs canviant-se davant meu! No ho podia creure!
-Ei! -em va dir ell-convidant-me a seure al seu costat
-bones, el vaig contestar jo- tot acceptant la invitació
-Sóc en Joan. Entrenem al mateix gimnàs, oi?
-Per lo vist si, el meu nom es Pau, molt de gust -li responc jo
Vam començar a parlar del gimnàs, aficions, feina i en pocs minuts la complicitat és idònia.
De sobte s’apropa als meus llavis i ens fonem a un senyor morreig. Immediatament es treu la seva polla per la cremallera del pantaló i sense pensar-hi em vaig abalançar a menjar-la. Tenia un bon pollot així que vaig estar bona estona succionant des del gland fins als ous.
Després vaig treure jo la meva escopeta i ell es va disposar a fer el mateix sense donar-li importància que ja estàvem envoltats per cinc espectadors, només els hi faltaven les crispetes.
Anem a la planta de baix?-va dir ell
I jo vaig assentir amb el cap. Escales abaix i girant cap a l’esquerra vam arribar a un llit on ell, ja despullat, es va estirar i amb les cames obertes em va convidar a entrar.
Jo també despullat i la roba a una cantonada del matalàs, començo a follar-lo com si no hi hagués un demà… La respiració cada cop més i més profunda i la temperatura cada cop més elevada anava coordinada amb el plaer que estava sentint en aquell mateix moment.

De sobte agafo a Joan per l’esquena i el col·loco sobre meu sense treure la meva polla del seu ull del cul. Tot seguit ell comença a cavalcar-me.
Estic a punt de córrer i ell se n’adona i baixa cap a baix per xuclar més i més intensament fins que vaig esclatar i es va empassar tota la meva llet. Després ell em va tornar a ficar la seva titola dins de la meva boca follant-me-la fins que va deixar anar la seva deliciosa orxata plena de plaer
Ens vam aixecar del llit, ens vam vestir, tornàvem a estar envoltats de mascles en cerca de sexe també, però nosaltres ja ho hem trobat i ho hem culminat i sempre que ens veiem al gimnàs ens fem una picada d’ullet i tenim les nostres trobades casuals als Boyberry en sortir del gimnàs, on deixem anar tota la testosterona i tensió acumulada.

Volver al concurso 2019