Loader

Otros relatos

diari d’un estudiant passiva reflexiva

25 de setembre del 2019

Ja fa una setmana i escaig que vaig començar la universitat. Un món ben nou, no pas pels estudis sinó pel nou ambient. Sempre m’havien dit que la universitat era una gran experiència de maduració, relacional i sobretot sexual, era el que més em remarcaven. Potser era veritat o potser no, acabava de començar, però tampoc ho volia comprovar.

Avui en Sergi m’ha vingut a buscar quan he acabat les classes i hem anat a fer una birra a la cerveseria que hi ha al costat de la facultat. Com sempre m’he pres una copa gelada de cervesa i ell només s’ha demanat unes braves. En Sergi m’ha preguntat com m’havia anat el dia i si havia fet alguna cosa interessant a classe. La meva resposta ha estat l’habitual, moltes noves lectures i exercicis de fonètica.

Més tard, després dels típics col·loquis de parella, hem anat a casa seva a passar la tarda. Ens hem tancat a la seva habitació, ens hem estirat al seu llit i ens hem abraçat. Uns minuts després, ell ha començat a besar-me. Jo me l’estimo molt però la sensació que tinc quan ens besem és estranya, no m’agrada del tot. No el vull incomodar i sempre segueixo, però com sempre, també l’aturo quan comença a besar-me mentre baixa pel meu cos. Em poso molt nerviós i no m’atreveixo a seguir endavant. Ell diu que no passa res, que quan estigui preparat ja farem, però a mi em sap greu. No obstant això, no em sento a gust per fer-ho amb ell i no ho entenc. Al marxar, ell m’ha deixa’t caure que no m’atabali i que m’estima tal com soc… Jo també me l’estimo, però no sé, demà serà un altre dia.

17 d’octubre del 2019

Acabo de començar els meus primers parcials universitaris i vaig cagat. Mare meva quant de temari hi ha pel exàmens. Avui he fet català I, espero que m’hagi anat bé perquè en Sergi em va ajudar molt i ens ho hem currat.

Tot i això, l’examen no ha estat el més dur per mi d’aquest dia. Quan l’he acabat, he anat corrent cap als lavabos perquè tenia moltes ganes de pixar. He anat amb tanta pressa als lavabos que quan me la he tret i m’he posat a pixar, no m’he fixat que tenia un home al costat mirant-me mentre es tocava el seu membre. Era un home fornit i ben elegant. Tenia una barba mig pobre i un cabell canós pels costats. Era tot un gentleman com denominarien en les pel·lícules.

Sense pensar, els meus ulls ràpidament han baixat la mirada cap al seu membre viril. Era ben gros i llarg. El tenia ben empalmat i se li marcaven molt les venes. Mai havia vist cosa igual. Tant m’ha sorprès i agradat, que jo sol, involuntàriament, m’he excitat. Collons, en aquest moment no he sabut que fer, si fugir o seguir mirant-lo. De sobte, l’home ha allargat el seu braç cap al meu penis ben erecte i dur com un màstil. Sense pensar-s’ho, ha començat a moure amunt i avall la seva mà fent-me una palla. Els meus ulls s’han capgirat amb la maniobra en què ell ho feia, ni en Sergi em feia sentir aquest plaer.

Uns minuts més tard, sense preguntar-m’ho, ha baixat a la meva polla i se l’ha ficat dins la boca. Això sí que ha estat excitant. Me l’ha començat a xupar movent tota la seva llengua pel tronc de la meva virilitat, fins a succionar el meu gland. No sabia que em passava. Sembla que és la sensació que sempre he buscat amb en Sergi respecte al plaer.

Per acabar, aquest home ha afegit les seves mans a la mamada i m’ha fet una palla alhora que me la llepava. Per mi això ha estat el punt àlgid i sense voler m’he escorregut a la seva boca. M’ha sabut molt greu, però ell m’ha somrigut, m’ha aclucat l’ull i ha marxat del lavabo sense dir-me res més. De debò, quina sensació més estranya i plaent alhora. El problema ha estat que quan he sortit del lavabo i per la porta d’Aribau, m’he trobat en Sergi que m’ha vingut a buscar per preguntar-me com m’ha anat l’examen i tota la pesca. En aquest moment se m’ha caigut el món a terra.

11 de novembre del 2019

Ja fa gairebé un mes que vaig fer els exàmens parcials però sobretot aquell retrobament amb aquell “sugar daddy” com descriurien els meus amics. Sento molta incertesa en mi, encara no li he dit res a en Sergi i nosaltres ens ho diem tot. El pitjor de tot és que no m’enpenedeixo pas tot el contrari, en aquestes setmanes quan acabava les classes he estat anant al mateix lavabo del Josep Carner a veure si tornava a trobar-lo. M’ha deixat amb unes ganes d’experimentar i conèixer món que no tenia abans.

Avui a classe de literatura he estat buscant amb la meva tauleta casos de sexe en lavabos i llocs públics amb estranys. He trobat molts vídeos porno sobre això i he llegit que aquest tipus de pràctica s’anomena “cruising”. He quedat bocabadat en llegir aquests articles; i cercant molt més, he trobat un rànquing dels llocs de Barcelona on més “cruising” gay es fa i quin és el públic que sol haver-hi. La meva facultat està en el top 3, l’explicació és perquè està a l’inici de la “gayxample”, entenc que seria el Chueca barceloní, i també perquè molts estudiants volen experimentar amb gent més gran i molt més dotada. La gran majoria es troben però d’altres queden a través d’una aplicació anomenada Grindr, n’havia sentida a parlar però mai me l’havia baixat, fins avui.

Aquesta tarda he agafat el mòbil i l’he buscada a l’app store i me l’he baixada. He creat el meu perfil amb fotografies de les vacances d’estiu i després he començat a omplir un formulari amb pes, alçada, edat… La que més m’ha sorprès ha estat la de rol. Jo encara no sé quin rol és el meu o que m’agrada fer. Vull dir, soc verge i el màxim que he arribat amb la meva parella és a fer-nos palles i l’única mamada que he rebut a la meva vida va ser als lavabos de la meva uni.

En aquest cas, he triat anar pel camí de l’ambigüitat i posar versàtil, qui sap, potser m’agraden ambdues. Un cop he acabat el perfil, al cap de pocs minuts, m’han arribat notificacions de diferents xats. M’he trobat de tot: alts, prims, baixos, amb més edat, menys, forts, esquifits… És un aparador de nois, on en tots el seu objectiu era quedar amb mi.

Al principi, amb tots ha anat bé fins que m’han enviat fotos dels seus penis i me n’han demanat a mi. Això em posa molt nerviós i els he començat a bloquejar. Això sí, quins pollots n’he vist avui, he acabat tip. Pollots grossos, venosos, circumcidats, sense circumcidar, més allargats, més gruixuts o tot el contrari. Ha estat un gran ventall que ha saturat els meus ulls, mai n’havia vist tants.

20 de desembre del 2019

Estic feliç, per fi han començat les vacances de nadal, tot i que ara em toca estudiar pels finals. Últimament estic molt separat d’en Sergi, ell ha començat a treballar i no troba temps per mi. Mentrestant, aquest mes he estat parlant amb un noi per Grindr. Ell es diu Xavier i em treu catorze anys, és a dir, en té 32. En Xavi és un home fornit amb els músculs ben definits i amb una labia de campionat.

Ha cursat el grau d’Estudis Literaris i se’l va treure amb matrícula d’honor. Ara mateix treballa com a editor i ha escrit un parell de poemaris. Cada cop que em parla ho fa amb una prosa que provoca l’exaltació dels meus sentits. La meva pell s’eriça, els meus mugrons s’endureixen i la meva virilitat s’excita. Per mi són sensacions increïbles, i més quan ho fa amb una llengua intel·lectual i harmònica.

Tinc moltes ganes de conèixer-lo. Els nostres horaris són difícils de combinar, però ell m’ha promès veure’ns després del nadal, ja que estaré més lliure en les vacances de gener. Tinc moltes ganes de què arribi aquest dia. Mentrestant, no se m’ha ocorregut res més que fer-me una palla pensant en ell i no en la meva parella. M’estimo molt a en Sergi i no m’agrada com m’estic comportant, però ell últimament no m’ho posa gens fàcil. Hauríem de tallar? Qui ho sap, no sé qui pot tenir la resposta. Potser aquest Nadal la trobo, per ara el que més em demana el cor, i per ser sincers, també les meves hormones, és seguir parlant amb en Xavi i poder-lo conèixer l’abans possible.

14 de gener del 2020

Avui ha estat el dia en què he conegut a en Xavi. En persona és molt més guapo que a les fotografies. S’ha deixat una barba molt sensual que realça els seus llavis molsuts i aparentment carnosos. Té uns ulls verdosos que amb la llum del sol es tornen més clars i si li sumem la seva mirada penetrant podríem dir que et prenya. La seva veu té una sonoritat de greus semitonals amb caràcter fonètic barceloní, la qual afirma la sentència de què el català és una llengua molt eròtica i sensual.

M’ha dit que em portaria a un lloc especial on gaudiria molt i on se m’obririen els ulls respecte al món gay i les seves fantasies. Com que ell ha viscut més que jo i té més experiència, m’he deixat emportar per ell. El que no m’esperava pas, ha estat que m’obrís tant els ulls, més específicament, els tres ulls…

Caminant per la Gran Via de les Corts Catalanes hem estat parlant fins que hem arribat al lloc. Aquest local es diu Boyberry. Jo no n’havia sentit a parlar, però com jo li vaig parlar de la meva experiència fent cruising als lavabos de la uni, ell m’ha volgut ensenyar el gran món del cruising en aquell local capacitat per satisfer moltes de les fantasies sexuals nostres, els gays.

Com que és el segon dimarts del mes, avui el local està tot fosc i poca cosa pots arribar a observar. Ell, tot un cavaller, m’ha convidat i hem guardat les coses en les taquilles del local, quedant-nos només en calçotets. Només entrar ha començat a besar-me, jo m’he deixat portar per l’emoció. L’escalfor dels seus llavis feia estremir el meu cos de forma accelerada. Els seus petons omplien de goig tota la meva persona. Ell me’ls feia amb diferents intensitats, mesclant llengua i mossegades al llavi, es notava la seva experiència.

Seguidament, m’ha agafat de la mà i m’ha portat a prop d’un forat el qual d’allà sobresortia una polla ben erecta. En Xavi m’ha fet menjar-se-la amb profunditat provocant-me arcades de plaer. M’ha fet llepar-la tota, sencera, d’un extrem a l’altre. He començat a jugar amb el seu gland utilitzant la meva llengua alhora que li feia una palla recordant els moviments que em va fer fa temps el senyor dels lavabos per reproduir aquell plaer tan satisfactori. He estat tan pendent de fer una molt bona mamada, que sense adonar-me’n, en Xavi m’ha baixat els calçotets deixant al descobert el meu virginal cul i me l’ha començat a menjar.

Ha mogut la llengua en un sentit circular passant-la per tot el meu forat i introduint-la dins per dilatar el meu anus. La menjada anal l’ha combinat amb cops secs a les meves natges provocant-me lleugers crits i atarantaments amb la polla que m’estava menjant. A més a més, ha clavat les seves ungles fortament fent-me gaudir com a una “perra”. Mare meva, ara recordant-ho encara tinc la sensació d’escorrem.

Llavors, quan ell ja ha pensat que tenia el cul ben dilatat, ha fotut el seu projectil directament dins meu. Mai hagués pensat que una guerra seria tan plaent. Ell ho feia fort, no entenc com els altres homes de la sala no els sorprenia els meus sorolls i la forma en què m’envestia. Tot era bestial, punyent i exultant. Mentre ell em penetrava fortament, la polla del forat ha començat a escorre’s dins la meva boqueta, cara i ulls, provocant-me la ceguera total amb la foscor del local. Això ha provocat l’exaltació del sentit del tacte eriçant la meva pell.

De sobte, me l’ha tret i m’ha portat a una habitació molt més fosca. Allà m’ha seguit penetrant brutalment, però en aquest cas, altres homes sense poder veure els seus rostres, han començat a magrejar-me de dalt a baix. Un m’ha començat a fer una palla combinada amb mamada, mentre un altre m’ha començat a follar la boca fins a la tràquea. Collons, no em creia que d’aquesta manera hagi perdut la meva virginitat.

No obstant això, quan he pensat que l’orgia amb en Xavi no podia anar a més, ell i un altre home m’han fet canviar la posició i m’han començat a follar els dos pel cul, una doble penetració. M’he sentit el protagonista d’una pel·lícula porno. La follada que em feien no parava d’estremir-me. Jo gaudia, però el que més em posava catxondo era notar la suor d’aquells homes sobre meu i sentir la seva exaltació i satisfacció en penetrar-me i follar-me tot el meu cos.

Després de molta estona notant el meu cul com cada cop el forat s’ampliava més, m’han fet ajupir-me i entre tots se m’han acabat escorrent sobre el meu cos, que en aquell moment ha deixat de ser el d’un universitari virginal. En finalitzar, ens hem netejat una mica, hem agafat les coses de les taquilles i m’ha acompanyat a l’estació del metro per tornar a casa.

En sortir, ell poques paraules ha pronunciat, però m’ha fet entendre que ell ha gaudit molt i esperava que jo també ho hagi viscut així, que és com ha estat, un inoblidable record.

23 de febrer del 2020

Ja fa un mes i escaig que vaig perdre la virginitat. És un record que ara està amb mi i m’ha ajudat a prendre decisions. En Sergi i jo ho hem deixat però seguim essent amics. Ara estem molt millor que abans, ens seguim ajudant i estimant, però deixant-nos lliures amb altres homes. Tant és així que ell ja té parella, un noi excepcional i amb molt bon fons. Es compenetren moltíssim.

En Xavi, s’ha convertit en un mestre per mi i un company de farres. Cada cap de setmana sortim a Arena o a altres llocs d’ambient i ens follem tot el que trobem, fins i tot a vegades els compartim. He descobert que encara soc jove i vull experimentar, i més amb tot el que em van dir quan vaig començar la universitat. Ara sí que em sento com un universitari. Gaudeixo del sexe, dels homes, de la festa i sobretot dels lavabos de la facultat. Aquest semestre i la carrera ja m’encarregaré d’aprofitar-la. Quines ganes de sexe!

Volver al concurso 2020