Loader

Finalista

Desig Sexual

Dos anys enrere en una excursió d’educació física vaig tenir l’oportunitat de conéixer nous nois d’altres modalitatas de batxillerat. A més a més s’agraïa l’espectacle d’aquells nois joves,fibrats que per la calor que feia suaven i se’ls hi marcava el tors, el paquet i el cul, en definitiva una meravella pels meus ulls. Però, de tots els que hi havien tan sols em vaig fixar en un d’ells. Era alt 1’80cm més o menys d’ulls blaus, la pell bastant blanca, castany, el cos marcat i un gran cul com si tingués una pilot. En aquell moment vaig notar com em pujaven les pulsacions, la cara s’em posava vermella i el meu membre anava acreixent rapidament.

De cop i volta la gent s’anava agrupant en grups de 10 i no vaig poder saber on em tocaba ja que la meva ment i els meus ulls estaven eclipsats en aquells braços, cames, tors, espatlla i sobretot en el seu cul. S’em queïa la bava de tans sols imaginar-me en ficar la meva llengua dintre el seu culás i fer-li un petó negre fins que comenci a gemnegar de plaer. Estava tan calent que em vaig empalmar i córrer i, per evitar que algú notés la meva erecció vaig anar corrent als banys per netejar-me. Després d’uns minuts em trobava rebrent bronca del professor. Per a la meva sort no va fotre tanta i afortunadament em va ficar amb el meu desig sexual. Estava nerviós, cada pas que donava era un pas més a prop d’ell. Un cop incorporat al meu grup vaig presentar-me i em van dir els seus noms. Ell es deïa Ángel,la veritat es que li pegava molt. Per a mi era com un ángel que feia que sortís el meu dimoni interior. Immediatament vaig tornar a tindre una forta erecció. Ara si que no podía fugir a cap lloc. Així que vaig fer com si ningú ho hagués vist.

Una vegada finalitzada l’activitat vem anar al vestuari a eixugar-nos, canviar-nos i si volíem dutxar-nos. Els banys eren amplis així que vaig poder veure com Ángel es treïa la roba. No calia que disimulés perquè tothom estaba fent bromes. Però, per desgracia meva Ángel no es va ficar a les dutxes així que vaig ficar-me pressa i vaig sortir darrere d’ell. Tots els altres seguien als vestuaris així que era la meva oportunitat de poder demanar-li el seu número de telèfon i seguir en contacte amb ell. Ángel me’l va donar i després cadascú ens vem anar per llocs diferents.

Un cop vaig arribar a casa meva vaig carregar el meu móvil per poder parlar amb ell. Tenia moltes ganes de probar els seus llavis, tocar el seu cos, escoltar la seva veu, mirar-lo als ulls.

Un cop iniciada la conversa amb ell vaig ser directe i li vaig dir que m’agradava i que si podiem conéixer-nos però, em va dir que només com amics. No em va fer mal que digués allò perquè era més forta les meves ganes d’estar amb ell. Quan va arribar el día Ángel i jo ens vem veure a Plaça Espanya. Ell portaba uns pantalons curts bastant apretats que feien que se li marqués el seu gran cul. Tmabé portava una samarreta de mániga curta blanca amb la que se li marcaven els bíceps i de vegades els mugrons. Després d’uns minuts parlant no vaig poder resistir-me a sentir els seus llavis amb els meus llavis. Així que li vaig robar un petó. Després em va mirar uns segons i va començar a besar intensament i li vaig ficar la llengua. Vam estar així uns quants minuts i em va dir que això no podía ser que no sabia que l’estava passant a el que jo vaig dir-li que es deixi portar i vam seguir besant-nos com si no hi hagués ningú. Era tan surrealista allò que estaba passant que li vaig proposar d’anar a un lloc on poder fer unes mamades i palles. No estávem molt lluny a més a més estaba bé de preu. Minuts més tard érem a Boyberry. Un cop dins vam anar a un gloryhole i se la vai menjar. La tenia bastant gran i grossa amb el capull rosat. Me la ficaba i la treïa de la meva boca. Després vaig començar a ficar-me els seus ous i succionar-los amb la meva boca. Això li donava plaer tant que em va dir que se n’anava a córrer. Immediatament vaig parar per ficar-me un altre cop la seva polla gran y grossa i sentir el sabor del seu líquid. Va sortir molta llet del seu membre així que me la vaig tragar, la sensació que tenia era de felicitat, estava cada cop més a prop de fer meu a l’Ángel.

Ara era el meu torn. Vam anar-nos a una cabina i vam era tanta l’excitació que vaig posar-lo a quatre potes i començar a ficar la meva llengua al seu cul i llepar-lo amb molta saliva. Aleshores ell va gemegar de plaer. Això m’excitaba moltíssim. Ara li ficaba un dit,dos,fins que el tingués ben dilatat no volia fer-li mal, al cap i a la fi m’estaba entregant el seu cul, el faría meu. Arribat el moment vaig ficar el meu membre dinntre seu poc a poc,vaig deixar-lo uns minuts dintre seu i li vaig xiuxiuejar que m’encantava que té un molt bon cul i que l’estimava. Aleshores vaig començar a tirar endavant i darrere. Ángel sentía plaer em deïa que no parés i així va ser, vaig seguir bombejant fins que ell es cansés. Desprès vaig ficarlo a sobre meu i amb les meves mans tocaba el seu cul i feia que botés. Li donava petons al coll, li mossegava els llavis, li feia de tot, no em creïa que allò estigués passant. Sentia tant per Ángel que no volia que s’acabés mai. Desprésme la va menjar, la menjava genial amb molta saliva, jo li tocaba els mugrons, li tirava del cabell i li donava fuets en el seu cul i se’l vaig deixar vermell però ell ho estava disfrutant tant com jo. Em vaig córrer a la seva cara i després el vaig netejar i el vaig besar amb molta intensitat. Però, jo també volia ficar-me la seva polla dintre meu així que vaig posar-me a cuatre potes i vaig rebre amb moltes ganes les seves embestides. caricies, fuets. Sentir-lo dintre meu també m’excitaba. Després em vaig posar sobre seu i vaig botar cada cop més ràpid fins que es va córrer dintre meu. Cridavem i gemegavem de plaer, no ens importava que algú ens sentís, érem només ell i jo, estábem conectats l’un amb l’altre. Però ya era massa tard Ángel se n’havia d’anar, jo li repetia contantmet que havia estat una experiència meravellosa i satisfactòria que mai ho oblidaria que em sentía molt agraït.

Ell també s’ho havia passat molt bé, segurament estaría incómode el dia següent però haúria valgut la pena.
Ángel abans d’anarse’n em va dir que se n’anava a estudiar a Londres i que no sabia si tornaria que per això només volia una amistat i que no em volia trencar el cor.
No sabia que respondre simplement li vaig donar un últim petó i ens vem despedir amb un abraç.

Volver al concurso 2017