Loader

Finalista

DEL GIMNÀS AL CEL

Acabo la meva sessió del gimnàs d’avui! Que bé que em sento! M’acomiado del monitor de gimnàs! Tan guapo com sempre. Avui especialment està preciós! Llàstima que sigui hetero!
Arribo a les dutxes i trobo a un company menjant-li la polla a un altre! Que fort! Jo em faig el suec! Ells em miren i em diuen si em vull apuntar! Jo els hi dic que aquí no! Conec un lloc millor!
-Ah si?
-Sí, i està a prop.
-Dutxeu-vos i anem
Ens dutxem tots tres, seguim amb la polla dura però en 5 minuts ja estem vestits i a fora! Em 10 minuts ja estem dins del local. Estem a Boyberry.
Entrem tots tres a la primera cabina i ens comencem a menjar les polles! En 5 minuts veig al glory hole que surt una nova polla! Enorme! M’ajupo cap a ella i començo a mamar com si no hi hagués un demà! Encara em dóna més morbo desconèixer qui és el propietari d’aquest rabo. Els meus nous amics també volen tastar-lo, així que anem fent torns entre els tres per menjar-nos la nova polla que ens visita, a través del forat de la paret! Uf que bona! Mentre un menja la polla del desconegut pollot els altres mengen la polla del que li mama, i aquest és mamat per l’altre… Fent així, un trenet unint polles amb boques! Estàvem tots super excitats.

El nou visitant comença a tenir gana, així que s’ajup en cerca de carn fàl·lica. Compleixo el seu desig. Li poso la meva polla a la boca! Uf que bé mama! Sembla tot un expert! Un dels companys al mateix temps em menja el cul per darrere i un altre la polla per davant…Uf quin plaer. Menjar i ser menjat! Una de les meves grans fantasies!
No podem estar més calents, així que el nou visitant ens demana permís per entrar!
Sabeu qui era? Sí, el monitor sexy del gimnàs! Increïble!
Quina sorpresa-que hi fas aquí?-vaig dir
-El mateix que tu- va contestar.
Es va posar de quatre potes i va ser follat per tots tres. Complint així el seu desig. El primer vaig ser jo en estrenar-me! M’encantava quin culàs tenia i lo bé que entrava la meva titola dins seu! Quin plaer més absolut. Al mateix temps notava que un dels dos companys em follava. I aquest follat per l’altre formant un altre tren, ara de titoles connectades als culassos treballats al mateix gimnàs. Canviem de posició! Ara el monitor es gira i em posa de quatre potes. Em folla molt fort.. Jo segueixo el ritme follant a qui m’estava follant abans i aquest al company que abans li follava a ell. El tren ha canviat de sentit.
Després de mitja hora canviant de sentit el tren, i amb els culs ja fets pols. Fem un cercle amb el monitor dins en cerca de la seva merescuda llet! Ens menja la polla a tots tres i a bon ritme. És l’hora de la pluja blanca. Així ens acabem de fer la palla i Pam! Deixem anar la nostra llet a la seva boca al mateix temps i de forma molt sincronitzada! Va fer una bona glopada! Tota cap a dins!
Ara és el torn del monitor. El posem al mig i fem torns per menjar-nos la seva gegant polla. Deu segons cadascú i canvi de boca. Fins que uf! esclata la seva gran lletada, una mica per a cada boca, alimentant-nos com la lloba Capitolina a Ròmul i Rem!!! Que bona que estava! Dolcíssima!
Després, ens vam menjar les boques compartint aquest batut blanc de proteïna! Dolç i boníssim!
Ens vam vestir i vam acordar que repetiríem cada cop que volguéssim! Al gimnàs tot seguirà igual! Som discrets! I el que passi a Boyberry es queda a Boyberry!

Volver al concurso 2020